Naar de inhoud Naar de footer

Micrometer

Home » Micrometer

iGaging Digital-Micrometer-SetMicrometer/Schroefmaat: De onmisbare meettool

Een schroefmaat, beter bekend als een micrometer, is een verfijnd meetinstrument dat is uitgerust met een geavanceerde precisieschroef. Deze schroef kan aangepast worden door middel van een draaibare trommel. Bij de traditionele, analoge micrometer/schroefmaat wordt een nonius met een schaalwaarde op de trommel gebruikt om de metingen nauwkeurig af te lezen. Voor de moderne gebruiker biedt de digitale micrometer/schroefmaat een digitaal display, wat de kans op afleesfouten minimaliseert. Afhankelijk van uw behoeften biedt Trabiss Metrology de perfecte micrometer met de juiste specificaties. Afhankelijk van het type kunnen ze interne, externe en diepteafmetingen meten. Overweegt u een micrometer te kopen, via onze webshop kunt u een juiste keuze maken.

Het controleren van de Micrometer (schroefmaat)

Het correct functioneren van een schroefmaat is essentieel voor nauwkeurige metingen. Bij Trabiss Metrology begrijpen we het belang van deze nauwkeurigheid. Door gebruik te maken van een vlakglas is het mogelijk de parallelliteit van micrometers en schroefmaten te toetsen. Voor het controleren van micrometers gebruiken wij een kalibreerblok met diverse afmetingen. Dit product is ideaal voor het verifiëren en kalibreren van uiteenlopende instrumenten. Daarbij kunt u denken aan micrometers, diepteschroefmaten, buitenschroefmaten en hoekmeters. Door zijn solide constructie en veelzijdige bruikbaarheid is het een onmisbaar instrument.

Diversiteit in Micrometers

Trabiss Metrology heeft een breed scala aan varianten. Analoge micrometers bieden traditionele metingen via een nonius, terwijl  digitale micrometers directe digitale aflezingen bieden. Voor specifieke taken zijn er micrometers voor kleine meetvlakken, ideaal voor beperkte ruimtes. Schroefdraadmeting-micrometers zijn ontworpen om de exacte afmetingen van schroefdraden vast te leggen, terwijl micrometers voor schijfvormige meetvlakken geschikt zijn voor het meten van groeven en uitsparingen. Elke soort biedt unieke voordelen afhankelijk van de toepassing.

 

Onze merken

iGaging Digital-Micrometer/schroefmaat-Set

iGaging staat bekend om zijn hoogwaardige meetinstrumenten en de  micrometers van iGaging vormen hierop geen uitzondering. De micrometers combineren moderne technologie met duurzaamheid, waardoor ze zowel betrouwbaar als gebruiksvriendelijk zijn. Of je nu kiest voor een analoge of digitale versie, iGaging’s micrometers garanderen nauwkeurige resultaten voor professionals en hobbyisten.

 

 

 

 

 

Tesa Micromaster Digitale CAPA μ micrometer/schroefmaat IP54 met opto RS-232Tesa is een gerenommeerd merk in precisie-meetinstrumenten. De micrometers van Tesa staan synoniem voor kwaliteit, nauwkeurigheid en duurzaamheid. Ze zijn ontworpen voor zowel professionals als enthousiastelingen, waarbij betrouwbaarheid en consistentie altijd voorop staan. Tesa’s expertise garandeert topkwaliteit metingen elke keer weer.

 

 

Overweegt u een analoge micrometer of digitale micrometer te kopen? Ontdek welke schroefmaat perfect past bij uw toepassing. Via onze Trabiss Metrology webshop krijgt u inzicht in diverse producten en hun specifieke eigenschappen, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken.

Bij Trabiss Metrology garanderen we snelle en veilige levering van uw producten. Mocht u vragen hebben, dan staat ons deskundig team klaar om u te helpen. Onze specialisten kunnen al uw vragen beantwoorden over ons assortiment, verzendmethoden en meer.