Naar de inhoud Naar de footer

Retourneren & garantie

Home » Retourneren & garantie

Wij begrijpen dat het soms nodig kan zijn om een product te retourneren of dat u garantieclaims heeft. Daarom hebben we een pagina op onze website gewijd aan informatie over retourneren en garantie. Hier vindt u alles wat u moet weten over onze retourprocedure en garantievoorwaarden. We streven ernaar om het retourneren en garantieproces zo soepel mogelijk te laten verlopen, zodat u tevreden blijft over uw aankoop.

Tevredenheid gegarandeerd!

Als u op een Trabiss Metrology website/webshop een bestelling heeft geplaatst heeft u als consument het recht om de overeenkomst binnen 14 dagen, zonder opgave van redenen, te ontbinden. We noemen dit het herroepingsrecht, gedurende deze termijn mag u het beoordelen zoals u ook in een winkel doet, tenzij anders vermeld.

Herroepen gebeurt door middel van een ondubbelzinnige verklaring. U mag zowel schriftelijk als mondeling herroepen. Schriftelijk herroepen (zoals per e-mail) verdient de voorkeur, omdat het aan u is om te bewijzen dat u op een juiste wijze en tijdig uw herroepingsrecht hebt uitgeoefend.

Wij adviseren u daarom om hiervoor ons modelformulier te gebruiken: modelformulier

Nadat u heeft aangegeven gebruik te willen maken van het herroepingsrecht maken we met u afspraken over de wijze van retourneren.

De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag:

  • Waarop het artikel in uw bezit is
  • Bij meerdere artikelen in een bestelling, die afzonderlijk worden geleverd: waarop u het laatste artikel heeft ontvangen
  • Bij een artikel dat uit verschillende onderdelen bestaat: waarop u het laatste onderdeel heeft ontvangen

Je kunt het artikel alleen retourneren als:

  • Het artikel compleet is
  • In de originele staat en fabrieksverpakking

Opmerking: Voor de eventuele waardevermindering die ontstaat omdat het artikel, is beschadigd, gebruikt, onderdelen ontbreken op een op andere wijze is gebruikt dan in een winkel zou gebeuren, mogen wij u aansprakelijk stellen en eventuele kosten in rekening brengen.

Alstublieft, houd er rekening mee, dat deze reglementen alleen onze Glass Linear Scales en andere DRO producten betreft. Hoogspanning voedingen, en andere op maat gemaakte artikelen kunnen niet geretourneerd worden onder alle omstandigheden.

Door het plaatsen van een aankoop bij Trabiss Metrology via de telefoon, internet of op enige andere wijze gaat u akkoord met onze algemene webwinkel voorwaarden.

Trabiss Metrology zal alleen garanties honoreren uiteengezet in dit schriftelijk document. Geen andere garanties van toepassing, expliciet of impliciet, inclusief maar niet beperkt tot impliciete garanties van verkoopbaarheid of geschiktheid voor een bepaald doel zijn geldig of worden gehonoreerd.

Trabiss Metrology producten worden geleverd met 1 jaar garantie en gegarandeerd vrij van fabricagefouten in materiaal en/of fabricagefouten. Als het product defect blijkt te zijn, zal Trabiss Metrology het product gratis binnen 1 jaar vanaf de datum van de oorspronkelijke aankoop vervangen of repareren.

Wij verwijzen u voor alle bepalingen graag naar onze algemene webwinkel voorwaarden.