Naar de inhoud Naar de footer

AVH Machinebouw is veelzijdig en innovatief

Home » Nieuws » AVH Machinebouw is veelzijdig en innovatief

plantmachineAVH Machinebouw aan de Breeuwersweg 2 in Den Helder is een veelzijdig leverancier van machines en onderdelen voor de agrarische sector en voedselindustrie. Van de meest moderne machines met een keur aan digitale hulpmiddelen tot een robuust nagenoeg niet stuk te krijgen plantmachine. Wij hebben voor elke klant een oplossing op maat.

Digitale uitlezing voor ontwikkeling van machines

We luisteren goed naar onze klanten en bekijken continu hoe we onze machines kunnen verbeteren. Bij het ontwikkelen van machines gebruiken wij digitale uitlezing en meetgereedschap van Trabiss International. Nauwkeurig meten is essentieel om goed werk te kunnen leveren. Wij beschikken over veel expertise binnen ons bedrijf en weten bijna altijd een passende oplossing naar wens van de klant te vinden.

bollenmachine

 

Naast de verkoop van nieuwe machines onder andere shavers , tel-plant-rooi en zaadmachines levert AVH machinebouw ook onderdelen. We verzorgen het onderhoud en de revisie van bestaande machines en onze eigen storingsdienst helpt klanten zo snel mogelijk weer aan de gang.

Innovatie staat altijd hoog op de agenda van AVH Machinebouw

Wij werken constant aan het verhogen van de betrouwbaarheid van machines. Zo worden hydraulische systemen van machines steeds vaker vervangen door elektrische systemen. Door de machines elektrisch uit te voeren is het onderhoud eenvoudiger. Tevens is het beter voor het milieu, omdat er geen hydraulische olie kan lekken.

 

Momenteel werken we aan een nieuwe machine die rozen met behulp van CO2 en een speciale verf behandelt. Door die behandeling blijft een roos wel enkele maanden goed. Wij gaan nu een nieuwe eerste prototype machine bouwen die een grotere productie aankan.

Bestellen in de webshop

Naast de winkel en werkplaats in Den Helder heeft AVH Machinebouw ook een goedlopende webshop. Dankzij de webshop kunnen wij een groter publiek aanspreken en verkopen wij onze plantmachines en bollenmaten door heel Europa.