Naar de inhoud Naar de footer

Disclaimer

Home » Disclaimer

De informatie op deze website is uitsluitend bestemd voor algemene informatiedoeleinden. De informatie wordt verstrekt door Trabiss Metrology en terwijl we ernaar streven dat de informatie up-to-date en correct is, maken we geen verklaringen of garanties van welke aard dan ook, uitdrukkelijk of impliciet, over de volledigheid, nauwkeurigheid, betrouwbaarheid, geschiktheid of beschikbaarheid met betrekking tot de website of de informatie, producten, diensten, of gerelateerde afbeeldingen op de website voor enig doel. Alle vertrouwen dat u op deze informatie legt is daarom strikt op eigen risico.

In geen geval zullen wij aansprakelijk zijn voor enig verlies of schade, met inbegrip maar niet beperkt tot, indirecte of gevolgschade of schade, of enig verlies of schade als gevolg van verlies van gegevens of winsten voortvloeiend uit of in verband met, het gebruik van deze website.

Via deze website kunt u linken naar andere websites die niet worden gecontroleerd door Trabiss Metrology. Wij hebben geen controle over de aard, inhoud en beschikbaarheid van deze sites. De opname van links impliceert niet noodzakelijkerwijs een aanbeveling of staan wij achter de standpunten.

Elke inspanning wordt gedaan om de website soepel draaiende te houden. Echter, Trabiss Metrology neemt geen verantwoordelijkheid voor, en zal niet aansprakelijk zijn voor, het tijdelijk niet beschikbaar zijn van de website vanwege technische problemen buiten onze controle. Vragen en/of opmerkingen? Neem dan contact met ons op.

Trabiss Metrology