Naar de inhoud Naar de footer

Werken bij

Home » Werken bij

Bij Trabiss Metrology kom je te werken in een team van gepassioneerde technici met een passie voor machines en techniek. Als jij uit het juiste hout (of staal) gesneden bent en techniek jouw passie is, dan zit je bij ons helemaal goed. Bij ons krijg je de kans om jouw expertise en creativiteit te gebruiken om invloed uit te oefenen op machine design, kwaliteit en jouw werkzaamheden. Het informele karakter en de vriendelijke sfeer zorgen ervoor dat je je snel thuis voelt.

Machines op maat gemaakt

Trabiss Metrology is gespecialiseerd in het maken van (CNC) machines op maat. Wij zorgen voor het ontwerp en de kwaliteit en voeren zoveel mogelijk wensen van klanten door. De machines worden in fabrieken in Europa gemaakt, waar je van tijd tot tijd ook naartoe moet. Bij ons houden we van mensen die weten wat werken is en de armen uit de mouwen willen steken. Wil je meer? Dan stimuleren wij dat van harte.

Service en kwaliteit staan voorop

Bij Trabiss Metrology staan service en kwaliteit voorop. Wij streven ernaar om onze klanten de beste ervaring te bieden. Een top service en luisteren naar onze klanten is voor ons heel normaal. Daarnaast zorgen wij ervoor dat onze CNC machines van hoogwaardige kwaliteit zijn. Wij zijn er trots op dat wij in staat zijn om machines te maken die aan de wensen van onze klanten voldoen.

Vacatures bij Trabiss Metrology

Wil jij ook deel uitmaken van ons gepassioneerde team van technici en machines op maat maken? Bekijk dan onze meest recente vacature(s) hieronder en solliciteer direct. Wij zijn op zoek naar mensen die weten wat werken is, de armen uit de mouwen willen steken en er zelfstandig voor willen gaan. Kom jij ons team versterken?