Naar de inhoud Naar de footer

Over ons

Home » Over ons

Uw partner voor hoogwaardige meetapparatuur en digitale uitlezingen

Trabiss Metrology is al sinds 2006 dé leverancier van digitale uitlezingen, meetapparatuur en meetgereedschap van topkwaliteit. Ons assortiment bestaat uit meetgereedschap van gerenommeerde merken zoals TESA Technology en iGaging, evenals digitale uitlezingen voor draai- en freesbanken van de beste merken in de industrie, zoals Fenac en Precizika Metrology.

Breed assortiment meetgereedschap en digitale uitlezingen

In onze webshop vindt u een breed assortiment meetgereedschap, variërend van centreerapparaten tot hoogtemeters en van waterpassen tot binnenschroefmaten. We bieden ook een breed scala aan digitale uitlezingen met twee of drie assen, inclusief de nieuwste functies en mogelijkheden om de uitlezingen aan te passen aan uw specifieke behoeften. Of u nu een uitlezing zoekt om de richting van de linialen in te stellen of om de laatst opgeslagen positie van de coördinaten terug te vinden, Trabiss Metrology heeft de juiste oplossing voor u.

Hoge kwaliteit meetapparatuur

Trabiss Metrology biedt ook een uitgebreid assortiment meetapparatuur, zoals (digitale en analoge) meetklokken en digitale schuifmaten. We zijn trots om de schuifmaathouder van Calipon® aan te bieden, speciaal ontwikkeld voor de gebruikers van schuifmaten.

Officiële dealer met maatwerkoplossingen

Als officiële dealer van de merken die we aanbieden, kunnen we u alle producten van deze merken leveren en u voorzien van maatwerkoplossingen. Als u niet vindt wat u zoekt in onze webshop, neem dan gerust contact met ons op.

Hoog serviceniveau en scherpe prijs-kwaliteitverhouding

Trabiss Metrology ernaar de drempel tot kwaliteit zo laag mogelijk te houden met een scherp prijs-kwaliteitbeleid. Onze passie voor techniek delen we graag met onze Nederlandse en internationale klanten, en we bieden dan ook een hoog serviceniveau om ervoor te zorgen dat u tevreden bent met uw aankopen. Als u meer wilt weten, neem dan gerust contact met ons op.

Trabiss Machines: veilige en moderne machines voor de industrie

Trabiss Machines B.V. biedt een breed scala aan hoogwaardige lasermachines voor diverse industrieën en productiebedrijven. Onze “made in Holland” machines, zoals laser graveermachines, laser snijmachines en laser markeer units, worden ontwikkeld met een focus op veiligheid, duurzaamheid, hoge kwaliteit en innovatie. Daarnaast leveren wij luchtfiltratie units van gerenommeerde merken zoals TBH en Donaldson Torit. Met onze expertise en toewijding aan kwaliteit voldoen onze machines aan de strengste eisen. Ontdek ons assortiment op onze machine website of neem contact met ons op voor meer informatie over onze machines en de mogelijkheden die wij kunnen bieden.