Naar de inhoud Naar de footer

Persoonlijke aanpak

Home » Persoonlijke aanpak

Bij Trabiss Metrology staat persoonlijke aandacht hoog in het vaandel. Wij begrijpen namelijk als geen ander hoe belangrijk het is om als klant gehoord te worden en op maat geadviseerd te worden. Of het nu gaat om het vinden van het juiste meetgereedschap, het aanschaffen van nieuwe meetapparatuur of het installeren van een digitale uitlezing, wij denken met u mee en zorgen dat u de juiste keuze maakt.

Uitgebreide service en ondersteuning

Onze service gaat verder dan alleen het leveren van producten en diensten. Wij bieden ook uitgebreide ondersteuning bij installatie en onderhoud, zodat u altijd kunt rekenen op betrouwbare meetresultaten. Onze ervaren en gecertificeerde monteurs staan voor u klaar en zorgen dat alles naar wens verloopt.

Daarnaast hechten wij veel waarde aan persoonlijk contact met onze klanten. Wij willen graag weten wat er speelt en wat uw wensen en behoeften zijn. Op die manier kunnen wij onze diensten en producten nog beter afstemmen op uw situatie en u de beste service bieden.

Reparaties voor digitale uitlezingen en meetapparatuur

Bij Trabiss Metrology bieden wij niet alleen hoogwaardige meetoplossingen en persoonlijke aandacht, maar ook reparaties voor uw meetapparatuur en digitale uitlezingen. Heeft u een Newall, Sony, Mitutoyo, Heidenhain, Fagor of ander merk digitale uitlezing en is er een storing of wilt u vervangende producten aanschaffen? Neem dan contact met ons op, wij kunnen u veelal helpen en leveren ook onderdelen voor de genoemde merken.

Besparen op kosten en verlengen levensduur meetapparatuur

Onze ervaren monteurs kunnen de reparatie van uw meetapparatuur snel en efficiënt uitvoeren. Reparaties zijn in sommige gevallen beter dan vervangen, omdat u op die manier kosten kunt besparen en de levensduur van uw meetapparatuur kunt verlengen. Vraag ons gerust om advies over wat in uw situatie de beste oplossing is.

Neem contact op voor meer informatie of adviesgesprek

Kortom, bij Trabiss Metrology bent u verzekerd van hoogwaardige meetoplossingen én persoonlijke aandacht. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvend adviesgesprek. Wij staan voor u klaar!