Naar de inhoud Naar de footer
bureaulamp-fairmadedesign|hanglamp-fairmadedesign|klant-fairmade|klant-fairmade-trabiss

FairMade Design: interieur accessoires

Home » Nieuws » FairMade Design: interieur accessoires

Wij zijn Dennis en Kevin. Twee creatievelingen die 2 jaar geleden besloten om samen te werken. Het begon allemaal met Dennis, die maar geen leuke bureaulamp kon vinden die paste bij zijn interieur. Dus wat doe je dan met alle tools binnen handbereik? Juist, zelf maken! Zo werd het eerst design geboren. Een mooie tijdloze bureaulamp!

Met die eerste bureaulamp werd ook FairMade Design geboren. We huurden een garagebox als werkruimte en hadden alleen nog een lasermachine nodig. We kwamen hiervoor al snel uit bij Trabiss. We hadden goede verhalen gehoord van Kevins zwager. En het kleinschalige karakter, de persoonlijke service en het goede advies van Peter voelde gelijk goed. 6 weken later konden we al aan de slag!

bureaulamp-fairmadedesign

 

Het bedrijf FairdMade Design

Ons bedrijf heet FairMade Design. We maken interieur accessoires waarbij duurzaamheid altijd centraal staat. Zo gebruiken we materiaal dat gerecycled is, of gemakkelijk te recyclen is. Denk bijvoorbeeld aan 100% gerecycled acryllaat, hout met een FSC keurmerk en diverse staalsoorten.

Net als wij, zijn onze designs een tikkeltje eigenzinnig! Zo gaan al onze snoeren aan de ‘’verkeerde’’ kant de lamp in, of worden ze helemaal mee gewikkeld met de rondingen van het design. Juist dat element versterken we door opvallende kleuren te gebruiken zoals te zien is op de foto’s.

We willen het voor iedereen mogelijk maken om voor een aantrekkelijke prijs een mooi design accessoire in huis te hebben. En we dragen daarmee graag een steentje bij aan het milieu.

Meer weten? Volg ons op Instagram en Facebook @fairmadedesign!

Onze website is nog even in de maak en zal in november 2019 af zijn.

hanglamp-fairmadedesign klant-fairmade klant-fairmade-trabiss