Naar de inhoud Naar de footer

Motoren bouwen met een draaibank

Home » Nieuws » Motoren bouwen met een draaibank

Wie: Johan Brem uit HoogstedeForest
Organisatie: KZ Zwolle als R&D engineer. Ik ben hier ontwikkelaar/tekenaar voor appendages welke gebruikt worden in de  gas en water infrastructuur.

Wankelmotoren bouwen met een DRO

Mijn hobby is het ontwerpen van toebehoren voor motoren. Mijn passie ligt vooral bij wankelmotoren, waaronder de Norton race wankelmotor (bekijk afbeelding). In mijn werkplaats staan diverse machines zoals een freesbank, kolomboormachine en een draaibank welke is voorzien van een DRO van Trabiss International. Op de draaibank heb ik al diverse malen gemak gehad van deze DRO. Onder andere voor het draaien van een excenteras (bekijk afbeelding) voor een wankelmotor die ik aan het ontwikkelen ben.

 

Diverse tekeningen voor een wankelmotor heb ik al gemaakt, zoals motordelen en de versnellingsbak.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ForestOok heb ik voor diverse andere motoren onderdelen gebouwd zoals de Aprillia RS250 droge koppeling en kroonplaat (bekijk afbeelding).

Vragen?

Heb je dezelfde hobby? Of heb je onderdelen nodig voor een motor? Stuur een mail naar info@trabiss-int.com voor mijn contactgegevens.