Naar de inhoud Naar de footer
motorframes-technomotion

Motorframes bouwen, pure vakmanschap

Home » Nieuws » Motorframes bouwen, pure vakmanschap

Speciaal frame vakmanschapWie: Chassis Factory

 

Ontstaan vanuit passie en technische uitdagingen in de motorsport. Gedreven door ontwikkeling en vooruitstrevendheid. Ontwikkelt, bouwt en onderhoudt Chassis Factory rijwielgedeeltes en onderdelen voor motorsport doeleinden.

 

 

Hoogwaardige manier van aanpak

Door onze nauw betrokkenheid in de sport is Chassis Factory op de hoogte van de complexiteit van het technische pakket. De motorsport beproefd het materiaal tot zijn uiterste. De constante veranderingen van het dynamische pakket door gewichtsverplaatsingen met vertragen, sturen of accelereren zorgen er voor dat de coureur een gevoel ervaart. KroonplaatDat gevoel word door het rijwielgedeelte overgedragen. De flexibiliteit of stijfheid van het chassis speelt hierin een grote rol. Het chassis is de verbinding tussen de dynamische delen die de krachten van het vertragen, sturen en accelereren moet opvangen. Het ontwerp en de materiaalkeuze zijn van grote invloed op dit gevoel.
Wij  staan voor een sterke, praktische en hoogwaardige manier van aanpak in ons ontwerp en fabricage. Chassis Factory verwerkt hoogwaardige materialen als Chromolybdeen, Aluminium, Rvs, en titanium in de constructies of onderdelen.

 

 

Passie voor motorsport

Chassis Factory heeft diep gewortelde passie voor de motorsport. Hard werken, testen, analyseren en doorontwikkelen maken het verschil in de top van de motorsport. Chassis Factory is bereid om tot het uiterste te gaan in ontwerp,fabricage en analyses voor uw doel, de hoogste trede op het podium.

 

 

Meten is weten

Meten is een zeer belangrijk onderdeel in ons ontwerp en fabricage proces. Chassis Factory gebuikt een Mikronel MNEL 502 digitale uitlezing met een MPS220 magneet encoder van Trabiss international op de plaatschaar om zo exact op maat te kunnen knippen. Dit helpt in het precies pasmaken van plaatdelen in een chassis constructie. Trabiss international bood een prima alternatief op een kapotte uitlezing kast. Uiteindelijk was vervangen beter als repareren en functioneert de uitlezing naar wens.

Brian Slooten, eigenaar Chassis Factory