Naar de inhoud Naar de footer
klant-schreuder|schreuder-metaaltechniek|schreuder|interview-schreuder

Schreuder Metaal en Techniek 

Home » Nieuws » Schreuder Metaal en Techniek 

Schreuder Metaal en Techniek  is een machinefabriek met passie voor verspaning en technische oplossingen. Sinds ongeveer vijf jaar is Trabiss International voor hen de vaste leverancier van digitale uitlezingen geworden. “Ook voor andere meetgereedschappen en klantspecifieke oplossingen weten wij Trabiss inmiddels te vinden”, vertelt Dennis Schreuder, eigenaar van Schreuder Metaal en Techniek. 

Meten is weten

Onlangs heeft Dennis voor de geconditioneerde meetkamer een ruwheidsmeter aangeschaft met bijbehorende software. “En Trabiss wist nog aan een upgrade voor mijn digitale hoogtemeter van TESA te komen, zodat we daarmee nu ook meetrapporten kunnen maken voor onze producten. Immers: meten is weten. Dit laat zien dat eigenaar Peter praktische kennis van zaken heeft en met zijn klanten meedenkt. Ook de prijs/kwaliteit staat in hele goede verhouding.”, laat Dennis weten. 

Praktisch advies

Daarnaast is de ondernemer goed te spreken over de adviserende rol van Trabiss. “Peter geeft advies over de diverse soorten uitlezingen, zodat je de juiste keuze kunt maken voor jouw bedrijf. Ook houdt hij de ontwikkelingen goed bij. Zo weet hij bijvoorbeeld hoe je naast een uitlezing ook andere data uit de linialen kan halen, zoals een terugkoppeling naar de machinebesturing. Dat maakt het geheel een stuk interessanter.” 

Oplossingen voor diverse branches

Dennis maakt met een jong en enthousiast team grote, middelgrote en fijnmechanische onderdelen in alle soorten materiaal, zowel draai-, frees- en fijn laswerk. “Wij zijn breed georiënteerd én gespecialiseerd. Voor bijna alle branches bieden wij inmiddels onze expertise en oplossingen aan; medisch, landbouwmechanisatie, bollen-, bloemen- en zadenindustrie, verfindustrie, voedingsmiddelenindustrie, nucleair, jachtbouw, custom auto en motor en de cacao industrie. De uitdaging zit ‘m in de afwisseling binnen ons vak.”

schreuder-metaaltechniek schreuder

 

 

 

 

Volledige ontzorging

De meerwaarde van Schreuder Metaal en Techniek is volgens Dennis de ontzorging van de klant. “Vooral op het leveren van een totaalproduct van ontwerp en verspaning tot harden en andere oppervlaktebehandelingen, zoals anodiseren, verchromen,vernikkelen, poedercoaten.” Deze manier van werken wil Dennis graag voortzetten. “We hebben een positieve werkflow waar we op kunnen doorbouwen in de toekomst. Ons team van professionals plus het moderne machinepark én het feit dat we erkend leerbedrijf zijn, maken het dat we voorbereid zijn om een technisch hoogstaande toeleverancier voor de gehele maakindustrie te zijn en te blijven!”, aldus de ondernemer. 

Meer info: www.schreudermetaalentechniek.nl.