Naar de inhoud Naar de footer

Stoommachines bouwen

Home » Nieuws » Stoommachines bouwen

stoommachine

Klant aan het woord: Leo Busio
In mijn vrije tijd bouw ik miniatuur stoommachines en ben ik zendamateur. In Nederland zijn er zo’n 12.000 mensen die de hobby van zendamateur beoefenen. Hierbij staat het experimenteren met zenders, ontvangers en radiosignalen centraal.

 

Ik ontwerp onderdelen voor zendapparatuur (antennes) en stoommachines, zodat deze beter kunnen functioneren. De benodigde onderdelen maak ik zelf doormiddel van mijn eigen draai- en freesbank.

Goed gereedschap is het halve werk

De handelingen om onderdelen te produceren, heb ik mijzelf eigen gemaakt met behulp van goede hulpmiddelen, waaronder de digitale uitlezingen van Trabiss. Voor het gebruik van mijn draai- en freesbank heb ik digitale uitlezingen aangeschaft bij Trabiss, de Ditron D60-2V & 3V. Deze apparatuur werkt prettig, overzichtelijk, begrijpelijk en heeft vele mogelijkheden.

Waarom Trabiss?

Het is goede apparatuur voor een mooie betaalbare prijs. De prijs, service en klantencontact heb ik als enorm prettig ervaren. Mooie prijs/kwaliteitverhouding, ook voor mensen met een kleinere portemonnee. Ik kan iedereen Trabiss aanbevelen.

 

zendmast